Országos Szlovák Önkormányzat

Nyelvünkért, kultúránkért, a szlovákságért!

Országos Szlovák Önkormányzat Közgyűlése Hollerné Racskó Erzsébet(elnök) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagy Tamás(alelnök) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Zelman Ferenc(alelnök) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Egyed Ferdinánd (a Közbeszerzési Bizottság elnöke) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagy Mária(a Kulturális és Ifjúsági Bizottság elnöke) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Klauszné Fuzik Ildikó(a Hitéleti és Szociális Bizottság elnöke)- Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lászik Mihály(az Oktatási-Nevelési Bizottság elnöke) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Szabó Zsuzsanna(a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság elnöke) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Glückné Salgai Szilvia(a Hitéleti és Szociális Bizottság tagja)- Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hollósy Tiborné(a Kulturális és Ifjúsági Bizottság tagja) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Horváth Endre(a Közbeszerzési Bizottság tagja) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kesjár Mátyás(a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság tagja) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Komjáthi Gáborné(az Oktatási-Nevelési Bizottságtagja) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kuczik Júlia(az Oktatási-Nevelési Bizottságtagja) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lénártné Orliczki Judit(a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság tagja) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Papucsekné Glück Márta(az Oktatási-Nevelési Bizottságtagja) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Riba Etelka(a Hitéleti és Szociális Bizottság tagja) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szabóné Tóth Katalin(a Kulturális és Ifjúsági Bizottság tagja) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csapóné Mesnikov Melinda (a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság tagja) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szelényi Györgyné (a Kulturális és Ifjúsági Bizottság tagja) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szilágyi Zsolt (a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság tagja) - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Demjén Tamásné - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Zemenné Palecska Erika - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Celoštátna slovenská samospráva v Maďarsku  2015  Országos Szlovák Önkormányzat